mandag 22. februar 2016

Fem ting å alltid huske på

I
Det er flest hverdager i livet.

II
Alle de tidligere vennene du møter som sier: "Det hadde vært kjekt å funnet på noe en dag" - de mener det. Gi dem et sted og et tidspunkt og bestem deg for å snakke mest om dem.

III
Ingen bryr seg om hvordan du oppfører deg eller hvordan du ser ut. I hvert fall ikke i så stor grad at du skal bry deg om det. Det betyr at du står fritt til å gjøre akkurat det du vil, og føle deg bra nok når du gjør det. Det aller verste som kan skje er at du gjør noen fnisete. Det må være lov.

IV
Det går faktisk opp og ned i livet. Berg- og dalbaner går også opp og ned. Og bølger, både sånne du kan bade i, og sånne du kan lytte til, de går opp og ned de også. Så da er vi kanskje enige om at det beste her i verden går opp og ned? Livet gjør det i hvert fall, uten at det mister verdien sin for det.

V
Bruk litt tid på å kjenne etter. Finn ut om du har det bra. Finn ut hva som skuffer deg, og hva som gjør deg lei. Kjenn etter når du har det bra, og kjenn etter når du har det vondt. Det er en del av det å bli kjent med seg selv, og å bli sterkere. Når du er ferdig med å kjenne etter, så slutter du å kjenne etter. Da kan du heller gjøre lure ting. Leve livet, og sånt.

2 kommentarer:

 1. jeg tror dette er min nye favorittblogg

  SvarSlett
  Svar
  1. Til og med bedre enn Sophie Elise?
   Shit! Det er veldig kjekt :)

   Slett