fredag 8. april 2016

08.04.16

I vinduskarmen har jeg fire frø som ikke spirer. I dag fikk jeg sola i øynene når jeg gikk til jobb. I natt skal jeg sove med vinduet åpent.

Jeg tror at det er verdt noe. Det her jeg driver med. Det nesten ferdige puslespillet og ideen om å støvsuge hver torsdag. Å smile til han på butikken som alltid putter varene mine i posen for meg, selv om jeg av og til blir flau. Å gå på de kafeene i Bergen som minner meg om København, NY eller 2014, akkurat helt oppnåelig midt oppi alle tankene om hvor jeg ikke er. Jeg tror det er verdt noe, de altfor korte joggeturene med innslag av motbakker. De uten mening, men med massevis av mål. Jeg tror det betyr noe, alle klikkene jeg gjør på pc-en, hele dagene på jobb. At jeg spør om jeg skal holde døren til han som bærer sykkelen opp alle etasjene, selv om han alltid smiler og sier nei (han må stå litt å få igjen pusten først). 

Jeg tror det som betyr aller mest er det å bli sett. Når jeg opplever å bli sett, så løfter jeg øyene selv, og ser tilbake. Som når noen sier: Jeg liker så godt at du fortsetter å så, selv om det ikke spirer. 

Jeg har fire frø som ikke spirer i vinduskarmen, og så har jeg tre som strekker seg etter solen og vokser litt hver dag. Jeg tror det er verdt noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar