lørdag 28. mai 2016

Jeg forelsket meg i måten han så meg på, men nå ser jeg han aldri lenger

Hun ringer og forteller meg at det er lenge siden sist hun fortalte meg det, men at jeg er tøff. Det er det hun sier, at jeg er tøff som holder ut å ikke være med han jeg er glad i.

Selvfølgelig begynner jeg å gråte. Det er det jeg gjør.

For jeg er ikke så veldig tøff. Jeg er forvirret og usikker og vet ikke helt hvilken vei jeg skal gå. Så jeg sitter rolig. Løper i ring.

Jeg er ikke særlig tøff, for jeg får det ikke til.

Forstår ikke helt at det gjør så vondt så lenge etterpå. Lurer på om det er fordi det er han jeg vil være med, resten av livet, og at alt som gjør vondt er kroppen sin måte å kjempe på, sin måte å si at jeg ikke kan gi han opp. Og da får jeg lyst til å si hold kjeft til kroppen min, for den vet ikke hva den snakker om.

Han flyttet fra alle drømmene mine, på samme måte som jeg flyttet fra alle hans.

5 kommentarer:

 1. kroppen er så dum noen ganger.

  SvarSlett
 2. forresten. jeg ville bare si, at jeg liker veldig godt det du skriver og sier. det gir en hel masse gjenklang i meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så fint. Jeg liker at du bruker gjenklang, for det syntes jeg at sa så mye, og ble et så veldig ekte komplement for meg. Tusen takk!
   Og ja, kroppen kan være kjempeteit, - og kjempesterk.

   Slett
  2. :)
   det er gøy, fordi, jeg løper for eksempel ikke, og i konkret ytre omstendigheter er nok ikke min tilværelse i det hele tatt som din, og allikevel er det noe med tonen, og (det jeg leser som) et behov for å systematisere ting? som løpingen du lister opp, og målene, og holdningen til dem. kanskje systematisere egentlig er feil begrep, men. hm. akkurat nå klarer jeg ikke formulerere meg så klart som jeg ønsker. kanskje et ønske eller en trang til å ha en slags oversikt? poenget mitt er at: jeg kjenner meg i alle fall igjen i det.

   Slett
  3. Jeg tror jeg hele tiden prøver å finne ut hva som er kjernen. Jeg tror det er der behovet for systemer kommer inn, eller det å sette alt inn i en sammenheng. Jeg vet ikke om det er det du mener, eller kanskje det er noe helt annet, men det er uansett fint at noen som leser får noe ut av det.

   Slett