torsdag 5. mai 2016

Om å løpe med hårete legger

Dette innlegget er ikke ment som et standpunkt på noen som helst slags måte.

Det eneste jeg skal si er at jeg har løpt en hel del med hårete legger. Og at det er helt greit, og ganske sikkert ikke grunnen til at jeg er treig.

Jeg stod nemlig i dusjen i dag med barberhøvelen og tenkte at nå er det på tide å bli kvitt litt av dette håret. Og så ble jeg kvitt litt av det håret, og vet dere, det er det mest uengasjerte jeg har gjort i hele dag. Da har jeg både støvesugd og vasket vindu og sett en halv episode av Fresh Prince.

Problemet er at jeg ikke helt klarer å komme på hvorfor jeg egentlig skulle gjøre det. Eller, dette er lista jeg klarer å komme opp med om hvorfor jeg skal barbere beina:
1. Det er deilig å ta på.
2. Det ser mer skjønnhet-stereotypt ut (eller pent, om du vil)
3. Mindre luftmotstand.

Og her er lista over hvorfor det ikke føles som veldig gode argument:
1. Jeg gidder ikke være en person som tar på beina mine.
2. Jeg viser bare leggene mine fram på treningssentreret.
3. Herregud.

Altså er det egentlig argument 2 som er det sterkeste, synes jeg. For jeg liker å barbere beina når noen skal se på dem. Det er litt det samme som at jeg ikke liker å ha på den stygge tightsen når jeg skal løpe et løp. Det er bare det at treningssenteret ikke teller, synes jeg. For jeg liker jo ikke at folk ser meg når jeg er sprengrød i ansiktet og anpusten og har den stygge t-skjorten jeg hadde lovt meg selv å aldri ha på igjen. Da er det vel ingen som bryr seg om leggene?

Jeg vet ikke om det her er så veldig viktig, egentlig, for jeg vil bare si at jeg ofte løper med hårete legger og at det er helt greit. Jeg løper visst av og til med briller også, men mer om det en annen gang.

2 kommentarer:

 1. Jeg har hårete legger fra cirka september til mars. Det har hendt jeg har dratt på trening i shorts med hårete legger. Får litt panikk når jeg merker det, men det synes ikke så godt til meg siden hårene mine er så lyse. Når det første sjokket over å ikke ha barbert leggene og gått ut i offentligheten i shorts har lagt seg, går det som regel bra. Jeg har fått et mer avslappet forhold til hårete legger med årene. Det går bra, liksom. Men skal ærlig innrømme at jeg foretrekker å ha hårfri legger på sommeren når jeg for eksempel skal ha på meg kjole og sitte i sola.

  Har du raske briller? Eller er det vanlige briller? Kanskje du har raske vanlige briller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra å høre jeg ikke er den eneste. Jeg har ikke veldig lyse hår, så den som vil se ser, men da har ikke du mye å bruke tiden din på, liksom!

   Jeg har de tregeste brillene i universet, og jeg kombinerer dem av og til med lue med dusk.

   Slett