torsdag 30. juni 2016

Om juni

Juni er min absolutte favorittmåned, og i år har den vært ekstra fin.
1.
Begynte juni med innendørs styrketrening i 20 minutter. Kan trygt si at juni ikke ble en måned der styrke stod i fokus.

4. Årets første tur på Stoltzen. Syklet til Sandviken, gikk opp Stoltzen og de fine turveiene bort til Fløyen, hvor vi gikk ned og hjem.

6.
10 km. Jeg syklet først til Sandviken, før jeg jogget fjellveien bort til Svartediket. Innerst i Isdalen fant jeg en fin sti som jeg jogget litt oppover, før jeg snudde og jogget tilbake til veien. Derfra gikk jeg hjem. Stoppet selvfølgelig på butikken og kjøpte med en is. Det var en sånn dag. En skikkelig fin en.

8.
Tur på Fløyen med en venninne, teller mer som kos enn som tur, men det er viktig det også.

11.
Intervaller på mølle, men uten logging utover tid, så jeg vet bare at jeg totalt var på treningssenteret i ca 70 minutter, og hadde en gjennomsnittspuls på 163.

12.
Jeg løp Løvstien frem og tilbake, før jeg gikk hjem. Jeg vil slå et slag for Løvstien, for selv om den er litt kjedelig å komme frem til, så er den skikkelig fin å løpe. Grus, kupert, og like fin utsikt som fra fjellveien.

13.
Én runde rundt Store Lungegårdsvann, som jeg ikke helt husker nå.

14.
7,3 km på mølle, med den passende kommentaren "Kaboom!" fra meg selv. Intervaller, selvfølgelig.

17.
Ny tur i Løvstien. Ca 4,9 km.

18.
En tur i #Løperunden2016, en ny klassiker for meg: Hjemmefra, mot Haukeland, via Wergeland, med Lørdagsrådet på ørene. Mye asfalt, og mye oppover i starten.

20.
En dag da jeg egentlig ikke hadde tid til noe som helst, men løp en sein kveldstur i nabolaget. Ca 2,5 km.

21.
7,8 km intervaller på mølle.

22.
Motbakkeintervaller.

26.
12,4 km, via Nordnes og Gamle Bergen, en ganske klassisk runde som jeg ikke har løpt noe særlig etter jeg flyttet tilbake til Bergen.Mye brostein, og jeg glemmer alltid hvor rart det er å løpe på.

Takket være en klissvåt (men fantastisk) konsert to dager før joggeturen i shorts og regn, ble jeg satt ut av en forkjølelse resten av juni.

Løping: 63,4 km
Juni 2015: 49,7 km
Juni 2014: 21,1 km
Juni 2013: 74,6 km
Juni 2012: 77,8 km
Juni 2011: 63,8 km


2 kommentarer:

 1. Så flink! Du kan være forkjøla med god samvittighet (...) etter en sånn sporty måned, men håper du blir fort frisk likevel. Er Stoltzen oppskrytt eller er det en grunn til at alle er der hele tida?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg er fornøyd med alt som ble gjort i juni, og håper jeg snart kommer skikkelig i gang nå i juli.

   Haha, Stoltzen ja.... Jeg er ikke superfan selv, egentlig. Jeg tror grunnen til at det er så populært er at det er slitsomt, men overkommelig, og utsikten er veldig fin. High effort, high reward. Dessuten er der vel også noe det er mulig å forbedre seg veldig drastisk på i løpet av kort tid. Jeg går med konstant maxpuls!

   Slett