mandag 25. juli 2016

Nope

Jeg vet ikke helt hvorfor, men i dag er en sånn dag da jeg har mest lyst til å gå i dvale i noen måneder. Legge meg godt til rette under dyna og bare sove, se serier og spise snop.

I stedet for kom jeg meg over dørstokkmila, for det har jeg øvd så mye på at jeg har blitt skikkelig god på det. Jeg tok på meg tightsen og t-skjorta og pulsklokka og joggeskoene.

Men altså. I det jeg startet pulsklokka 200 m hjemmefra så falt hele himmelen ned. Det rett og slett høljet. Jeg løp kanskje 50 m før hjernen og hjertet og sjela og beina og kroppen sa: "Nei. Nope. Gidder ikke." Så spurtet jeg heller hjem. ca 250 m.

Bergen er lunefull sånn, men jeg venter til oktober med å ta ut all motivasjonen min på de verste regnværsdagene. I dag er jeg bare fornøyd med at jeg kom meg ut og fikk kastet søpla før regnet kom og lurte meg inn igjen. Nå skal jeg heller drikke te og legge meg på sofaen og huske på at det er en dag i morgen også. Da tror jeg at jeg velger mølla.

2 kommentarer:

  1. Og jeg hadde sett værvarselet og skulle løpe på mølla i kjellern på jobb, men så gikk strømmen, så da var ikke det mulig heller. Det kan hende det er meninga vi skal ha en hviledag? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, det høres virkelig ut som skjebnen! Hviling med god samvittighet :)

      Slett