mandag 22. august 2016

Ting jeg liker med å løpe som ikke handler om å løpe

1. Når jeg kommer ut av dusjen og har håret i turbanen og legger meg ned på badegulvet/tar på meg pysjen.

2. At jeg ikke trenger å involvere andre mennesker i løpingen min (men at jeg av og til gjør det likevel).

3. Når jeg plutselig finner ut at jeg har sjokolade i skapet (fordi jeg kjøpte den med meg på vei hjem fra løpinga), og sitter i sofaen og spiser sjokolade selv om det er mandag, uten at jeg får elendig samvittighet.

4. Følelsen å ligge i senga med lår jeg kjenner at er slitne.

5. At jeg har noe å si når han der ute på byen spør om jeg har noen hobbyer, og at jeg ikke merker når han går når jeg er midt i analysen av femte kilometer i mitt tredje halvmaraton.

6. Å analysere løpeturen i alle de ulike appene ting blir logget i etter jeg kommer ut av dusjen og er ferdig med å ligge på baderomsgulvet.

7. Fremgang.

8. At folk automatisk tror du har bittelitt mer kontroll på livet når du forteller at du liker å løpe enn det som egentlig er realiteten.

9. Det at jeg alltid tenker noe positivt om alle jeg løper forbi når jeg er ute og løper. "Fint hår!" og "Fine sko!" og "Fin jakke!", men sjelden noe mer intelligent enn det.

10. At jeg plutselig i dag etter å ha løpt der ganske ofte oppdaget at jeg faktisk løper under helikopterlandingsplassen på Haukeland uten å ha tenkt over det. Følte meg på en veldig rar måte som en superhelt. (Det her handler litt om å løpe, men også om den der deilige følelsen av å orientere seg steder man egentlig ikke er kjent, og plutselig vet hvor både øyebygget og hudbygget og kvinneklinikken er uten å egentlig ha vært på Haukeland - bare løpt forbi).

11. De stolte snappene jeg sender til en spesifikk venninne som jeg vet at alltid heier på meg.

12. At det å klippe tåneglene plutselig gir mening på et dypere nivå.

Sikkert to ting til.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Haha! Det er et av de viktigste.

   Slett
 2. Ja! Spesielt 1, 4 og 6 kjenner jeg meg veldig igjen i.

  SvarSlett
 3. Tiltredes!! (innrømmelse: og kanskje særlig pkt. 2, 8, 10 og 11 <3 )

  Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Har du noen flere punkter å legge til på lista? Føler at det er noe jeg har glemt.

   Slett
  2. Litt kjedelig, men - mestringsfølelsen. Jeg, en løper lizm. Og fikser det. Juhuu inni meg :D

   Slett
  3. Litt kjedelig kanskje, men følelsen av å mestre... som for meg er en ganske stor tilfredstillelse; jeg - en "løper" lizm! Herlig følelse hver gang hodet mitt begynner å surre med negative tanker, men jeg klarer å overstyre og gjennomføre. Love it!

   Slett
  4. Enig! Det er en fantastisk følelse som jeg tar med meg inn i andre områder i livet. Jobb-møter f.eks. "Jeg har holdt ut 2 slitsommere timer enn dette".

   Slett