onsdag 7. september 2016

Litt om alt

Jeg hører på Sang til Sonja og sitter plutselig på toget på vei ut fra Oslo S april 2015. Kjenner på den samme lengselen til Bergen, utopi-byen min mellom alle fjellene. Hører på Hjerteslag og kjenner hjerteslagene til det knuste hjertet mitt, i kjelleren på Garage sammen med alle andre og helt alene. Jeg stod bakerst, og etter siste ekstranummer gikk jeg rolig opp trappene, ut dørene med spellemannhåndtak og så løp jeg og tok siste bussen hjem.

Det minner meg om en norsk film, om oppvekstromaner og om de to siste årene i livet mitt. De to årene som skiller seg sånn fra alle de andre.

Jeg er mer enn det jeg blogger om. Akkurat det er litt godt å kjenne på når jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om søndagen var en opptur eller et nederlag.

Sender en stor pakke i posten i dag, og på vei til butikken prøver jeg å finne ut hva neste mål er, og hvordan jeg skal komme dit og hva jeg skal gjøre i morgen. Har tenkt på å finne et nytt treningsprogram å følge, om bare litt. Har foreløpig ikke kommet på noe lurt, så planen for i morgen er litt lavterskel styrketrening eller en liten tur med joggesko.

Det er ikke så farlig. Det ordner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar