onsdag 4. januar 2017

Om desember

Litt på etterskudd, uten at det gjør så mye...

03.
Begynte desember med storbyferie og ferieløping. Det ble en skikkelig gøy løpetur hvor jeg fant en park med nydelig utsikt og en overraskende solnedgang. Det ble ikke så langt, men det var heller aldri meningen. Det viktigste var tross alt å sikre årets julegaver. Ca 3 km.

04.
Hjemme fra tur løp jeg en runde - først oppover og så nedover. Det regnet, var surt og mørkt, men jeg stoppet på toppen og tok et bilde av Bergen. Av og til savner jeg jo byen. Ca 3,5 km totalt. Når jeg kom hjem gjorde jeg ca en halvtime hjemmeyoga.

07.
Intervaller på mølle, ca 30 min. 3x5 minutter intervaller.

08.
Ca 3 km løping, med innlagte intervaller i motbakke.

10.
Hjemmeyoga ca 30 min.

12.
Hjemmeyoga ca 40 min.

13.
1 time og 15 minutter sykling på spinningsykkel, fulgt av 40 minutter hjemmeyoga.

15.
45 minutter hjemmeyoga.

17.
1 time og 40 minutter sykling på spinningsykkel.

18.
Tur i motbakke (klarer ikke kalle det fjelltur når jeg ikke kom opp på en topp), ca 45 minutter. Fulgt av ca 20 minutter hjemmeyoga.

19.
Ca 40 min hjemmeyoga.

25.
Også kalt 1. juledag. Da løp jeg i snø opp til leggene. Det var ca like tungt som å løpe motbakkeintervaller med en mage proppfull av kjøtt. Ganske slitsomt egentlig. 25 minutter.

26.
20 minutter på romaskin. (#lært)

28.
Ekte fjelltur, Ca 1 time og 40 min. Fulgt av 20 min på romaskin.

29,
12 minutter på romaskin.

31.
Årets siste joggetur ble gjennomført i øspøspøsregn i skogen, med klissbløt mark og stier som hadde blitt til gjørme. Ganske slitsomt det også, med andre ord. Men skikkelig deilig også. Jeg kjente på godfølelsen, Fniste litt av meg selv når jeg på et punkt løp med vann godt over skohøyde og skitspruten stod opp over leggene. Jeg fikk sagt godt nyttår til den andre galningen jeg møtte inne i skogen.

Det ble en del forskjellige aktiviteter i desember, men ikke så mye løping. Det er det på tide å gjøre noe med, for april har begynt å nærme seg. Jeg har planer om å trappe opp løpingen, men vil egentlig gjerne ha tid til alt det andre også. Vi får se hvordan det går. Det ordner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar