torsdag 8. mars 2018

XX

I dag er jeg en del av laget, og en del av heiagjengen. Vi er en del av det laget som skal score på et mål som er 86% av motstandermålet. High five til oss for hvert mål vi faktisk får inn! High five til oss for å snike oss i korridorene der størrelsen på målene blir avgjort. High five til alle som roper "feige lag" og vil ha inn rettferdighet på banen. 

Vi er et lag, men vi trenger ikke alltid ha samme drakter. Det er plass til alle som har noe å spille for. Det er plass i heiagjengen også til de som ikke har mer stemme igjen. De som har ropt og skreket hele livet, eller de som er utslitt av å ikke bli hørt. 

Jeg feirer i dag, for alle målene som er scoret. For alle de store spillerne som har vært en del av laget, og de som har lagt grunnlaget for at vi er der vi er der vi er i dag. 
Jeg møter på trening i dag, for alle kampene vi fortsatt må kjempe. 
Jeg roper i gangene i dag, med håp om at vi snart skal høres. 

Det er mange hardtarbeidende, dyktige og inspirerende kvinner som har dyttet meg dit jeg er i dag, men også en hel del gråhårede menn som liker best andre gråhårede menn. Hver dag jobber jeg med å være og bli en av de kvinnene som dytter, slik at jentene våre forstår at de er verdt den plassen de tar. Slik at de en dag får spille på en bane der de samme reglene gjelder for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar